Obs: Dette hold er lukket for ansøgninger.
Er du interesseret i at deltage på næste hold,
tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev her.

Du har længe følt det.

Savnet!

Savnet efter den tid, hvor du som barn kunne sidde i timevis med farveblyanterne og papiret,

zone helt væk

og være i dit helt eget kreative indre rum;

dig

farveblyanten

og papiret

intet andet eksisterede

Men så kom livet rullende

Skolegang

Uddannelse

Arbejde

Børn

Måske også børnebørn

Og der var ikke tid.

Ingen tid til at du kunne være i dit indre kreative rum.

Ingen tid til at du kunne dykke ind i den zen og ro, der findes i kreativ skabelse

Og faktisk er du med tiden
måske
tilmed kommet i tvivl om,
om du overhovedet vil kunne gøre det igen.

Altså finde ind dit eget indre kreative rum.

Døren derind har jo været lukket så længe!

 

Det laver vi om på nu!

 

Tiden er inde til en ny begyndelse.

Hvis du sidder og nikker til ovenstående, 

- er vi sikre på, at du kan mærke den længsel efter at udtrykke den kreative energi, der stadig bor i dig og som bare venter på at blive sluppet løs.

Vores kursus handler netop om at (gen)finde den del af dig, som måske har været overset eller glemt i hverdagens travlhed.

Her inviteres du til at dykke ned i en hel verden af kreativitet, hvor vi sammen arbejder på at genoplive og styrke din indre kreative og kunstneriske stemme.

I løbet af de seks uger guider vi dig igennem en dybdegående proces, hvor vi sammen udforsker og genopdager de grundlæggende elementer i kunst og kreativitet. Vi arbejder med de tekniske færdigheder, men vigtigst af alt, vækker vi i fællesskab den glæde og frihed, som kun kreativt skabende arbejde kan give.

Sammen vil vi skabe en imaginær nøgle, der åbner døren til dit indre kreative rum – en dør, der måske har været lukket i lang tid, men som nu står på klem, klar til at blive åbnet igen.

Hvem er kurset for?

Kurset er for dig, der mærker en dyb længsel efter at genfinde din kreative gnist, uanset om du har erfaring med at skabe kunst eller blot er nysgerrig på at udforske din kreative side for første gang. Måske har du tidligere haft en passion for at tegne, male eller skabe, men livets travlhed har skubbet det til side. Eller måske har du aldrig rigtig givet dig selv lov til at udfolde din kreativitet fuldt ud.

Uanset din baggrund, alder eller erfaring, vil du finde et trygt og støttende fællesskab her, hvor det vigtigste er din lyst til at udforske og udtrykke dig kreativt. Kurset er for dig, der ønsker at genopdage roen og glæden ved at skabe og som er klar til at give dig selv tid og plads til at fordybe dig i en verden af farver, former og fantasi.

 

Hvad kan du forvente at få ud af kurset?

Vi har nøje sammensat kurset for at sikre, at du både udvikler dine kreative færdigheder og oplever en transformation i din tilgang til kreativitet.

 

Her er nogle af de vigtigste elementer, vi vil arbejde med:

Genopdagelse af din kreative essens:
Vi hjælper dig med at genfinde den kreative gnist, der måske har været gemt væk i hverdagens travlhed. Du vil få værktøjer til at vække din fantasi og give plads til spontane og autentiske udtryk.

Opbygning af et stærkt kreativt fundament:
Gennem en række praktiske øvelser og refleksioner vil du udvikle og forfine dine grundlæggende kreative og kunstneriske færdigheder, så du står stærkere i dit kreative arbejde fremover.

Skabelse af et inspirerende fællesskab:
Kurset er med fælles holdstart så du bliver en del af et varmt og støttende netværk, hvor du kan dele dine oplevelser, få feedback og finde inspiration fra andre ligesindede. Fællesskabet er en central del af kurset og skaber både motivation og glæde.

Udvikling af en personlig kreativ praksis:
Vi vil sammen udforske forskellige kreative teknikker og metoder, som du kan integrere i din daglige rutine. Målet er at hjælpe dig med at skabe en vedvarende praksis, der holder din kreativitet levende.

Fejring af den kreative rejse:
Kurset afsluttes med en fejring af alt det, vi har opnået sammen. Her har du mulighed for at dele dine værker, reflektere over din rejse, og tage de første skridt mod at integrere den nyvundne kreativitet i dit liv fremover.

 

Magien ved fælles holdstart

Når vi begiver os ud på et nyt kreativt eventyr sammen, opstår der noget ganske særligt. I vores fælles holdstart på ”(Gen)find nøglen til dit indre kreative rum” møder du andre, der er på samme rejse som dig. Sammen opdager vi, udforsker vi, og genopliver vi vores kreativitet i et trygt rum fyldt med støtte og inspiration.

Fællesskabet, der dannes, skaber en helt unik dynamik, hvor vi både lærer af hinanden og ikke er bange for at dele vores udfordringer, triumfer og kreative indsigter. Netværket bliver en kraftfuld ressource, der kan hjælpe dig med at holde din kreative ild brændende.

Når vi sammen bygger broer, former venskaber og skaber kunst, bliver vi en del af noget større – et kreativt fællesskab, der rækker langt ud over kursets afslutning.

Ugeoversigt:

Uge 1 - søndag d. 22. september kl. 10.00
"En ny æra begynder: Forståelse og accept af dit kreative jeg"

I den første uge dykker vi sammen ned i en verden, hvor fejl ikke eksisterer og din kreativitet får frit spil! Gennem blidt styrkende skriveøvelser og den befriende praksis med blindtegning, begiver du dig på en rejse mod en dybere forståelse og accept af dit kreative jeg. Sammen med Anne og Jesper vil du udforske, hvorfor kreativitet er så vital og hvordan det kan bidrage til mindre stress, mere ro og et fornyet flow i dit liv.
Vi opretter også din personlige sparringsdagbog inde i vores lukkede holdstartsforum, - som er et mægtigt værktøj til løbende at reflektere over og dokumentere din kreative rejse.

 

Uge 2 - søndag d. 29. september kl. 10.00
"Små værker med store armbevægelser"

Lad pænheden blive hjemme og slip din indre kunstner løs! Denne uge inviterer Anne og Jesper dig til at fordybe dig i en verden af maling og kreativ frihed. Vi vil lege med farver og former, eksperimentere med materialer, og lade vores arme danse frit over papiret. Målet? At finde skjulte skatte i vores ”smatterier” og omdanne dem til små, kraftfulde kunstværker!

 

Uge 3 - søndag d. 6. oktober kl. 10.00
"Form det med hænderne"

Føl materialerne mellem dine fingre og form verden, som du ser den! Anne introducerer dig til skulpturens vidunderlige, tredimensionale verden, hvor du får lov til at forme, strukturere og skabe med selvhærdende ler. Dine hænder vil være dit primære redskab, og naturen vil inspirere og guide din kreative proces, mens du skaber unikke ophæng og små skulpturer.

 

Uge 4 - 5 - søndag d. 13. oktober kl. 10.00
"Udfold din unikke kreative stemme"

Disse to uger handler om at tage et dybere dyk ind i dit selvvalgte kreative område: Maleri, tegning eller skulptur. Du vil få muligheden for at fordybe dig, eksperimentere og virkelig begynde at udforske og udvikle din personlige kreative stemme, understøttet af ekspertvejledninger og inspirerende materialer fra Annes Atelier. Hvad vil din kreative stemme sige?

 

Uge 6 - søndag d. 27. oktober kl. 10.00
"Nu har du låst døren til dit indre kreative rum op – og hvad så nu?"

Rejsen gennem dit kreative landskab har bragt dig hertil, men hvad nu? Denne sidste uge er en hyldest til og en refleksion over din rejse. Sammen vil vi kigge tilbage, anerkende vores udvikling, og vigtigst af alt; kigge fremad. Gennem skabelsen af en visionstavle vil du visualisere og fastholde dine drømme og mål for din fremtidige kreative vej.

 

Meget mere end 6 uger

Selvom kurset "(Gen)find nøglen til dit kreative rum" kulminerer, markerer det blot begyndelsen på din fordybelse i din kunstneriske verden med Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier. Din indre kreative ild der er blevet tændt, vil fortsat blusse - næret af din nysgerrighed og vores fællesskabs uendelige støtte.

Din sparringsdagbog bliver dit kompas, konstant beriget med nye tanker og værker, mens du fortsat udforsker, skaber og vokser.

Som del af Annes Atelier, er du en del af et netværk af støtte og inspiration, der går langt ud over kursets varighed. Vores fællesskab og læringsmiljø, præget af mangfoldighed og åbenhed, forsyner dig med nødvendige resurser, ekspertvejledning og en platform, hvor dit kunstværk kan blomstre og blive delt.

Annes Atelier forbliver din ledsager på denne spændende, kreative vej, idet vi sammen fejrer hvert penselstrøg, hver nylærte teknik, og hver kunstnerisk udtryksform. Din rejse gennem kunstens verden er grænseløs, og vi glæder os over at vandre ved din side, støtte, og inspirere dig på hver etape.

Er du allerede deltager i kunstskolen, er du garanteret en plads
Du skal blot tilmelde dig, når vi åbner for tilmeldinger til holdstarten.

Se optagelsen fra vores facebook live
udsendelse om kurset her:

Om

Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier

 

Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er et overflødighedshorn af inspiration og læring.

Opnår du optagelse i kunstskolen, får du fuld adgang til et overflødighedshorn af lærerigt og inspirerende materiale i kunstskolen, som vi har produceret med top professionelle undervisere siden vi åbnede i 2013.

 

I Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier får du:

Undervisning indenfor alle kreative og kunstneriske områder.
(Vi har flere end 800 lærerige og brugbare undervisningsfilm skabt af over 45 forskellige professionelle kunstnere, kunstanmeldere mm.).

Undervisning og vejledning i at opnå anerkendelse som billedkunstner, samarbejde med gode gallerier og sælge dine værker.

Feedback og sparring på dine værker og udfordringer.

Mulighed for at deltage i vores fysiske kurser i vores kunstner-retreat, atelier & galleri; LYSET.

Gode medlemsrabatter i en lang række kunstnerartikelbutikker m.fl.

Svar på alle dine spørgsmål fra vores kunst-ekspertpanel.

Du kan endda evt. finde dit næste udstillingssted et af de udstillingssteder, vi samarbejder med.

Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er online og du kan derfor deltage, uanset hvor du bor i verden, så længe du har adgang til internettet.

 

Læs alt om vores kunstskole her.

Se med alle steder

Spørgsmål?

 

Måske sidder du med et par spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til os på:

kontakt@annes-atelier.dk

 

– men læs først vores svar på forskellige ofte stillede spørgsmål herunder.

 

Måske finder du allerede her svar på dit spørgsmål:

 

➞ Hvornår får jeg adgang til kurset?

Du får fuld adgang både til kursussiderne – samt alt materialet på kunstskolens medlemssider, straks efter din optagelse i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier. Efterfølgende vil du løbende få adgang til kursets moduler, efterhånden som vi åbner for dem. Derved sikrer vi, at vi følges ad og får optimalt udbytte af hinanden som et stærkt og fasttømret hold.

 

Kan jeg nå med på holdet, hvis jeg har søgt, men endnu ikke ved, om jeg er blevet optaget i kunstskolen?

Ja, det kan du godt.
Hvis du søger optagelse i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier senest ved tilmeldingsfristen, så lover vi dig, at vi behandler din ansøgning, inden vi går i gang med kursusforløbet og bliver du optaget, skal vi nok sørge for, at du kommer med på holdet inden holdopstart.

Vi vil dog sætte meget stor pris på, at du søger optagelse i god tid, så vi undgår tidspres.

 

➞ Viser man sine ting frem for jer og/eller for andre medlemmer?

Det er op til dig selv, om du har lyst til det, - men du vil helt sikkert få mest ud din deltagelse, hvis du også engagerer dig i fællesskabet.

Hele grundlaget for Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er netværk, åbenhed, hjælpsomhed. Vi kan opnå alting, hvis vi står sammen og hjælper hinanden.

Netværket inde i kunstskolen er i øvrigt legendarisk. Der sparres, gives feedback og udvikles i fællesskab, så det er en ren fest at deltage i.

 

➞ Foregår det online?

Ja, det hele foregår online, så du kan deltage, uanset hvor du befinder dig og når det passer dig. Du har adgang 24/7.

 

➞ Jeg maler ikke, - er det så også noget for mig?

Ja, - dette er ikke et malekursus.
Dette kursus er for alle billedkunstnere uanset udtryksform, - ligesom vi også altid har lagt vægt på, at vores kunstskole er en kunstskole og ikke en maleskole og vi har således undervisning indenfor mange forskellige udtryksformer.

 

➞ Hvis jeg bliver optaget i kunstskolen, - hvad er så inkluderet?

Hvis du bliver optaget, er alt inkluderet: Både deltagelse i dette kursus, fuld adgang til vores sparringsforum, medlemsrabatter mm. og ikke mindst til al den undervisning mm. som er på kunstskolens medlemssider, som vi har produceret igennem de seneste snart 11 år.

 

➞ Jeg har ikke tid til at deltage før om nogle uger. Kan jeg stadig det?

Så længe du er medlem i Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier, har du også adgang til de kurser, du er tilmeldt, så det kan du reelt godt, hvis du tilmelder dig nu, ja - men det vil vi ikke anbefale.

En stor del af styrken i at starte sammen som hold, er netop at vi følges ad og får gavn af hinandens input, overvejelser og erfaringer undervejs - og det vil du gå glip af, hvis du udskyder din deltagelse.

Du behøver ikke at sidde klar, når modulerne udkommer, - vi anbefaler blot, at du følger med, så vi følges ad, så vidt det er muligt.

 

➞ Hvad koster det?

Deltagelse i kunstskolen koster 250 kr. pr. måned.

Du kan søge optagelse her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/

 

➞ Hvorfor er der seks måneders binding?

Det er der, fordi vi vil sikre os, at dem vi optager i kunstskolen er dedikerede nok, til at vi kan hjælpe dem og det er man ikke, hvis man f.eks. kun har tænkt sig at deltage i et par måneder.

 

➞ Hvordan foregår det, når jeg søger optagelse?

Det kan du læse alt om her: https://www.annes-atelier.dk/ansoeg/
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@annes-atelier.dk.

 

➞ Hvordan fornyer eller afbryder jeg min deltagelse?

Din deltagelse starter den dato, du bliver optaget og din deltagelse fornyes månedligt, indtil du evt. vælger at stoppe.

Kontingentet betales månedligt samme dag i måneden, som den dag, du søger optagelse.

Du kan afbryde din deltagelse, ved at skrive til os på: kontakt@annes-atelier.dk. Du skal blot skrive til os senest en hverdag inden fornyelsen af din deltagelse.

 

Her skal du møde Susanne Flodgaard. Susanne er billedkunstner og allerede med i kunstskolen.

Susanne fortæller:

”Kunstskolen tilbyder et forum og en platform, hvor kunstnere på alle niveauer kan mødes, sparre, dele viden, oplevelser og erfaringer med hinanden.

Og ikke mindst tilbydes der gode kurser og et konstant flow af innovative tiltag.

Anne og Jesper har formået at skabe en kunstskole hvor anerkendelse, rummelighed, ligefremhed, professionalitet og fagkompetence er i top."

- Billedkunstner Susanne Flodgaard

Deltagere i kunstskolen er garanteret en plads på holdstarten

Er du allerede deltager i
Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier,
så kan du tilmelde dig kurset på forsiden inde i kunstskolen.
Det koster som altid ikke ekstra.